Giriş Kayıt
John Vecchio

John Vecchio


Kameraman

John Vecchio, kameraman.

(1994) Ed Wood (1994), (1996) Matilda (1996), (1992) Fareler Ve İnsanlar (1992), (1993) Kanıt Vücutlar (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 184,271

Ajan
2015 Aksiyon Kameraman 7.0 211,786

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Kameraman 7.4 31,866

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 152,287

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Kameraman 6.1 41,822

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Kameraman 5.9 35,955

Nedimeler
2011 Komedi Kameraman 6.8 247,233

Zorlu Görev
2010 Komedi Kameraman 6.4 160,603

Patenci Kızlar
2009 Dram Kameraman 6.9 60,904

Hayal Et
2009 Komedi Kameraman 5.6 12,254

Standart Operasyon
2008 Belgesel Kameraman 7.5 3,662
2007 Suç Kameraman 7.3 135,666

Aşkı Ararken
2005 Dram Kameraman 6.4 22,595

Gece Uçuşu
2005 Gizem Kameraman 6.5 104,509

Son Perde
2004 Komedi Kameraman 5.7 3,992
1996 Komedi Kameraman 6.9 109,341
1994 Biyografi Kameraman 7.9 156,316

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Kameraman 7.8 195,570
1993 Macera Kameraman 5.8 1,309

Kanıt Vücutlar
1993 Dram Kameraman 4.4 12,850

Fareler Ve İnsanlar
1992 Dram Kameraman 7.5 36,921

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Kameraman 7.2 7,749
1991 Aksiyon Kameraman 5.9 9,036
1991 Gizem Kameraman 6.0 1,397
1991 Fantastik Kameraman 5.4 27

Vahşi Duygular
1990 Komedi Kameraman 7.2 73,994

Düşler Tarlası
1989 Dram Kameraman 7.5 98,806
1987 Aksiyon Kameraman 4.6 2,885
1986 Dram Kameraman 5.2 1,947
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,329) Supernatural (2,432) Love, Death & Robots (2,216) American Gods (1,740) The Passage (1,651) Vikings (1,622) Star Trek: Discovery (1,155) Shameless (1,060) Project Blue Book (981) The Flash (956)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019