Giriş Kayıt
Darcy Vebber

Darcy Vebber


Sesler

Darcy Vebber, sesler.

Over the Edge (1979), (1986) Karımı Kaçırdılar (1986), (1982) Hammett (1982), (1984) American Dreamer (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Çin'de Büyük Bela
1986 Aksiyon Sesler 7.3 111,331

Karımı Kaçırdılar
1986 Komedi Sesler 6.9 23,803

Geleceğe Dönüş
1985 Macera Sesler 8.5 918,675
1984 Macera Sesler 6.7 1,301
1982 Suç Sesler 6.5 2,603
1979 Suç Sesler 7.5 5,477
1975 Korku Sesler 4.0 210
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019