Giriş Kayıt
Yolanda Vazquez

Yolanda Vazquez (57)


Oyuncu

Yolanda Vazquez, 05 Kasım 1960 doğumlu oyuncu.

Anti Matter (2016), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Last Vampyre (1993), (1999) Aşk Engel Tanımaz (1999), (2010) Any Human Heart (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1960
Diğer Bir İsmi: Yolanda Vasquey | Yolanda Vasquez
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 5.3 112
2016 56 Gizem Oyuncu 5.8 3,787
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,751
2010 Oyuncu 8.0 1,566

Son Umut
2006 46 Dram Oyuncu 7.9 411,054
2003 Romantik Oyuncu 6.3 888
2002 42 Dram Oyuncu 6.8 7,792

Yaşam Kanıtı
2000 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 51,409

Aşk Engel Tanımaz
1999 39 Komedi Oyuncu 7.1 233,770
1995 Dram Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.8 641
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,335
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018