Giriş Kayıt
Yolanda Vazquez

Yolanda Vazquez (58)


Oyuncu

Yolanda Vazquez, 05 Kasım 1960 doğumlu oyuncu.

The Air Up There (1994), Anti Matter (2016), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Last Vampyre (1993), (1999) Aşk Engel Tanımaz (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1960
Diğer Bir İsmi: Yolanda Vasquey | Yolanda Vasquez
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 6.4 633
2016 56 Gizem Oyuncu 5.8 3,923
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,834
2010 Oyuncu 7.9 1,854

Son Umut
2006 46 Dram Oyuncu 7.9 414,311
2003 Romantik Oyuncu 6.2 925
2002 42 Dram Oyuncu 6.8 8,109

Yaşam Kanıtı
2000 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 52,254

Aşk Engel Tanımaz
1999 39 Komedi Oyuncu 7.1 235,476
1995 Dram Oyuncu 8.1 2,945
1994 34 Oyuncu 5.5 7,908
1993 Suç Oyuncu 6.7 895
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,366
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018