Giriş Kayıt
Yolanda Vazquez

Yolanda Vazquez (58)


Oyuncu

Yolanda Vazquez, 05 Kasım 1960 doğumlu oyuncu.

The Air Up There (1994), Anti Matter (2016), "The Case-Book of Sherlock Holmes" The Last Vampyre (1993), (1999) Aşk Engel Tanımaz (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1960
Diğer Bir İsmi: Yolanda Vasquey | Yolanda Vasquez
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 6.5 781
2016 56 Gizem Oyuncu 5.8 4,022
2011 Suç Oyuncu 8.2 3,966
2010 Oyuncu 7.9 1,870

Son Umut
2006 46 Dram Oyuncu 7.9 421,240
2003 Romantik Oyuncu 6.3 941
2002 42 Dram Oyuncu 6.8 8,205

Yaşam Kanıtı
2000 40 Aksiyon Oyuncu 6.2 52,475

Aşk Engel Tanımaz
1999 39 Komedi Oyuncu 7.1 239,238
1995 Dram Oyuncu 8.1 3,003
1994 34 Oyuncu 5.5 7,971
1993 Suç Oyuncu 6.7 911
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,391
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019