Giriş Kayıt
Tracey Vaz

Tracey Vaz


Görsel Efekt

Tracey Vaz, görsel efekt.

(2005) Testere 2 (2005), (1997) Küp (1997), (2000) Forrester'ı Bulmak (2000), (2014) The Strain (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 317,842
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 472,221

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 207,001

Özgürlük Savaşçısı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 44,113

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 86,113

Kızıl Tepe
2015 Dram Görsel Efekt 6.5 117,812
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 17,426
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 70,608
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 204,157

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Görsel Efekt 5.9 124,150
2012 Dram Görsel Efekt 6.1 2,844

Ölümcül Deney 5: İntikam
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 124,103

Dostluğun Gücü
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 20,507

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Görsel Efekt 6.0 49,083
2011 Komedi Görsel Efekt 7.1 9,933

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 166,110

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 12,458

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 168,622

Deney
2009 Korku Görsel Efekt 5.7 87,120

Kan Emici
2009 Komedi Görsel Efekt 6.1 4,096
2007 Dram Görsel Efekt 8.1 61,688
2007 Dram Görsel Efekt 5.1 307
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 5,271

Sessiz Tepe
2006 Korku Görsel Efekt 6.6 200,994

Şanslı Slevin
2006 Suç Görsel Efekt 7.8 286,940

Testere 2
2005 Korku Görsel Efekt 6.6 215,738

Ölümcül Deney: Kıyamet
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 173,911

Boksun Kraliçesi
2004 Biyografi Görsel Efekt 5.3 6,391

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Görsel Efekt 4.6 3,345
2003 Komedi Görsel Efekt 6.7 978

Hiç
2003 Komedi Görsel Efekt 6.2 5,541

Onlar
2002 Korku Görsel Efekt 4.8 11,832

Şifre Çözücü
2002 Gizem Görsel Efekt 6.8 28,919
2002 Korku Görsel Efekt 4.9 1,906

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 184,403

Elmas Soyguncuları
2001 Komedi Görsel Efekt 6.4 3,759
2001 Dram Görsel Efekt 2.2 20,680
2001 Suç Görsel Efekt 5.9 6,034

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 78,585

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Görsel Efekt 4.4 45,171

Kar Tatili
2000 Macera Görsel Efekt 5.0 10,621

Koruyucu Meleğim
1998 Komedi Görsel Efekt 7.3 11,601

Dr. Dolittle
1998 Komedi Görsel Efekt 5.4 85,381

Küp
1997 Gizem Görsel Efekt 7.3 188,393

Tehlikeli Yaratıklar
1997 Korku Görsel Efekt 5.9 42,402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019