Giriş Kayıt
Andrej Vavrena

Andrej Vavrena


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt, Kameraman

Andrej Vavrena, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Özel Efekt 6.1 176

Son Tren
2006 Dram Görsel Efekt 6.6 1,255
2003 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 14,036

Yırtıcı
1999 Korku Özel Efekt 7.0 33,964

Sefiller
1998 Suç Sanat Bölümü 7.5 35,729
1995 Dram Sanat Bölümü
Kameraman
6.9 168
1993 Dram Sanat Bölümü 7.5 27,783
Dizi Altyazıları
American Gods (3,092) This Is Us (2,777) The Blacklist (1,509) The Passage (1,462) Arrow (1,391) Vikings (1,356) Love, Death & Robots (1,248) Supernatural (1,060) The Flash (1,007) The Big Bang Theory (770)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019