Giriş Kayıt
Geneviève Vaury

Geneviève Vaury


Editör, Editör

Geneviève Vaury, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Komedi Editör 6.3 349
1964 Komedi Editör 6.3 87
1963 Komedi Editör 6.2 622
1962 Dram Editör 7.2 122

Delik
1960 Suç Editör 8.5 12,550
1957 Suç Editör 6.5 399
1952 Suç Editorial Department 7.8 4,264
1949 Komedi Editorial Department 7.2 276
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019