Giriş Kayıt
Robert Wayne Vaupel

Robert Wayne Vaupel


Görsel Efekt

Robert Wayne Vaupel, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Çeşitli 5.8 67,922

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Çeşitli 5.2 13,672
1996 Animasyon Çeşitli 6.4 139,241

Robot
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 961
1993 Suç Çeşitli 6.5 18,749
1993 Korku Çeşitli 5.0 1,320
1992 Suç Çeşitli 6.5 2,966
1991 Romantik Çeşitli 6.6 4,389

Çocuk Oyunu 3
1991 Aksiyon Çeşitli 5.1 31,250
1991 Dram Çeşitli 7.6 3,203

Manyak Polis 2
1990 Suç Çeşitli 5.9 5,200
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019