Giriş Kayıt
Emmanuelle Vaugier

Emmanuelle Vaugier


Oyuncu, Yapımcı

Emmanuelle Vaugier, oyuncu, yapımcı.

Aynalar 2 (2010), Uzak Çığlık (2008), Dolan's Cadillac (2009), Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Emanuelle Vaugier | Emmanuelle Vaugiér
9.2 (16 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (36)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 6.7 253
2022 Dram Oyuncu 7.2 188
2021 Komedi Oyuncu    
2020 Gerilim Oyuncu 5.8 39
2018 Suç Oyuncu 4.4 185
2018 Gerilim Oyuncu 4.1 125
2017 Gerilim Oyuncu 4.7 328
2017 Aksiyon Oyuncu 4.0 3,949
2016 Gerilim Oyuncu 5.3 534
2016 Gerilim Oyuncu 4.9 479
2016 Romantik Oyuncu
Yapımcı
5.5 591
2016 Komedi Oyuncu 6.5 1,450
2014 Komedi Oyuncu 4.7 1,993
2014 Dram Oyuncu 6.2 369
2013 Dram Oyuncu 7.6 422
2013 Dram Oyuncu 4.8 520
2013 Aile Oyuncu 5.7 477
2013 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,065
2013 Dram Oyuncu 7.1 13,966
2012 Aile Oyuncu 5.8 1,061
2012 Dram Oyuncu 5.1 311
2011 Komedi Oyuncu 5.0 326
2011 Macera Oyuncu 3.5 949
2011 Suç Oyuncu 5.7 300

Noel İçin Bir Dadı
2010 Komedi Oyuncu 5.3 1,850

Aynalar 2
2010 Korku Oyuncu 4.8 13,491
2010 Dram Oyuncu 7.6 32,947
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,152

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Oyuncu 7.7 18,738
2010 Gerilim Oyuncu 4.9 184
2010 Korku Oyuncu 6.7 72
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 31,444
2009 Aksiyon Oyuncu 4.9 317
2009 Suç Oyuncu 5.6 7,578

Uzak Çığlık
2008 Aksiyon Oyuncu 3.2 14,861

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Oyuncu 5.0 4,302

İki Sarışın Şimdiden Alışın
2008 Komedi Oyuncu 2.8 3,810

Testere 4
2007 Korku Oyuncu 5.9 163,794

Yer Altından Gelen
2007 Korku Oyuncu 4.0 3,859

Yaşam Hakkı
2006 Korku Oyuncu 5.6 3,515

Üç Başlı Şeytan
2005 Fantastik Oyuncu 3.6 1,313
2005 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,150

Testere 2
2005 Korku Oyuncu 6.6 274,746

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 6,168

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 479,123
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 49,340
2004 Dram Oyuncu 6.7 1,157

Ara Beni
2004 Dram Oyuncu 5.5 1,312
2003 Dram Oyuncu 5.0 731

One Tree Hill 5
2003 Dram Oyuncu 7.8 86,523

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu 7.1 278,840

Muhteşem Üçlü
2003 Komedi Oyuncu 7.5 61,235

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Oyuncu 5.6 75,610
2001 Macera Oyuncu 7.5 137,083

Tılsım 3
2001 Fantastik Oyuncu 3.5 5,063

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Oyuncu 4.2 1,176

Cehennemden Mektuplar
2001 Korku Oyuncu 4.6 3,009
2001 Macera Oyuncu 6.7 214
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,734
2000 Komedi Oyuncu 4.7 1,859
2000 Dram Oyuncu 8.2 1,607
1999 Aksiyon Oyuncu 3.7 678
1999 Korku Oyuncu 3.2 1,007
1995 Dram Oyuncu 7.7 13,663
1995 Dram Oyuncu 5.8 273
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024