Giriş Kayıt
Demian Scott Vaughs

Demian Scott Vaughs (50)


Kameraman

Demian Scott Vaughs, 27 Kasım 1968 California, ABD doğumlu kameraman.

True Blood (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Kasım 1968
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 41 Dram Kameraman 6.2 9,155
2008 Dram Kameraman 7.9 217,798
2001 33 Gizem Kameraman 5.2 244

Yeşil Ejder
2001 33 Dram Kameraman 6.4 952

Büyük İntikam
2000 32 Gerilim Kameraman 4.6 643

Büyük Kaos
2000 32 Aksiyon Kameraman 4.8 355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019