Giriş Kayıt
Douglas M. Vaughn

Douglas M. Vaughn


Sanat Bölümü

Douglas M. Vaughn, sanat bölümü.

(1996) Kara Koyun (1996), (1991) L.a. Hikayesi (1991), (1989) Suçsuz Bir Adam (1989), (1992) Brain Donors (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Koyun
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 34,229
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 49,895
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.0 3,754

L.a. Hikayesi
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.7 27,902

Kaçış
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 3,027

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 5,675
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019