Giriş Kayıt
Maya Lieberman

Maya Lieberman


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Maya Lieberman, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Boş Oda (2007), Grandma's Boy (2006), Karantina (2008), Hırsızlar (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.2 1,831

İlle De Sen
2017 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 4.7 9,112
2016 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 6.9 523

İşkence Gecesi
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 40,239
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 653
2014 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.4 12,794
2014 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 15,990
2013 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 4,869
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 1,119
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 8,233
2013 Gerilim Kostüm Tasarımcısı 5.7 4,967

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 14,914

Oda Arkadaşım
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.9 32,715

Hırsızlar
2010 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 6.2 52,898

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 41,434

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.7 28,482
2009 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.9 26,621

Karantina
2008 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.0 64,738

Vahşi Doğa
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 20,003

Boş Oda
2007 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.2 88,907
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.1 2,645
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 73,319

Ortak(lar)
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 457

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Kostüm Bölümü 4.7 55,759

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Kostüm Bölümü 7.6 243,747
2001 Komedi Kostüm Bölümü 5.8 2,141
2001 Komedi Kostüm Bölümü 7.2 5,262
1999 Dram Kostüm Bölümü 4.5 3,179
1999 Komedi Kostüm Bölümü 4.2 2,111

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Çeşitli 6.8 123,762
1998 Komedi Kostüm Bölümü 4.6 6,554
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019