Giriş Kayıt
Maria Vaughan

Maria Vaughan


Kostümcü, Sanat Bölümü

Maria Vaughan, kostümcü, sanat bölümü.

Altıncı His (1999), Keşke Burada Olsam (2014), Uyanış (1998), (2000) Ölümsüz (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Keşke Burada Olsam
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 34,993
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 688,763

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.1 138,334

İkili Oyun
2008 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 29,915

Tanrılar Ve Generaller
2003 Dram Kostüm Bölümü 6.4 14,577

Ölümsüz
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.3 355,273

Altıncı His
1999 Dram Kostüm Bölümü 8.1 849,026
1998 Dram Kostüm Bölümü 5.9 6,707

Uyanış
1998 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 3,658
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019