Giriş Kayıt
Eric Vasseur

Eric Vasseur


Sanat Bölümü, Sesler

Eric Vasseur, sanat bölümü, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yaşam Şifresi
2011 Gizem Sanat Bölümü 7.5 447,758

Umutlar Ülkesi
2004 Dram Sanat Bölümü 5.4 1,129
2003 Dram Sanat Bölümü 7.4 969
2003 Dram Sanat Bölümü 7.0 331
2002 Biyografi Sanat Bölümü 7.7 1,301
2002 Gizem Sanat Bölümü 6.3 671
2002 Dram Sanat Bölümü 6.5 916
2001 Dram Sanat Bölümü 6.9 170

Paralar Nerede?
2000 Dram Sanat Bölümü 6.3 4,951
1988 Macera Sesler 6.9 897
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019