Giriş Kayıt
Charles Vassar

Charles Vassar


Sanat Bölümü

Charles Vassar, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 244,114

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Sanat Bölümü 8.0 107,671

Çılgın Şehir
1997 Dram Sanat Bölümü 6.2 18,038
1995 Biyografi Sanat Bölümü 7.1 26,820

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sanat Bölümü 7.5 66,921
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019