Giriş Kayıt
Lee Vasque

Lee Vasque (76)


Özel Efekt, Sanat Bölümü

Lee Vasque, 02 Ocak 1920 California, ABD doğumlu Özel efekt, sanat bölümü.

Catch-22 (1970) yapımıyla biliniyor.

Lee Vasque, 25 Ağustos 1996 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 02 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 25 Ağustos 1996
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 56 Komedi Özel Efekt 5.6 2,699
1970 50 Komedi Özel Efekt 7.2 20,207
1966 46 Western Özel Efekt 6.3 453

Aşk ve İntikam
1961 41 Western Sanat Bölümü 7.2 8,735

Ölüm Korkusu
1958 38 Gizem Sanat Bölümü 8.3 323,246

On Emir
1956 36 Macera Özel Efekt 7.9 57,831

Dünyalar Savaşı
1953 33 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 29,822
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019