Giriş Kayıt
Zoya Vasilkova

Zoya Vasilkova (82)


Oyuncu

Zoya Nikolaevna Vasilkova, 04 Mayıs 1926 Leningrad, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya] doğumlu oyuncu.

Kader Mahkumları (1971) yapımıyla biliniyor.

Zoya Vasilkova, 01 Haziran 2008 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Zoya Nikolaevna Vasilkova
Doğum Tarihi: 04 Mayıs 1926
Ölüm Tarihi: 01 Haziran 2008
Doğum Yeri: Leningrad, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü St. Petersburg, Rusya]
Diğer Bir İsmi: Z. Chekulayeva | Zoya Chekulayeva | Z. Vasilkova
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 58 Komedi Oyuncu 7.1 19
1972 46 Fantastik Oyuncu 7.2 318

Kader Mahkumları
1971 45 Komedi Oyuncu 8.5 8,651
1968 42 Aile Oyuncu 7.2 551

Story About Czar Saltan
1967 41 Aile Oyuncu 7.3 274
1966 40 Oyuncu 7.1 120
1964 38 Komedi Oyuncu 7.2 388
1964 38 Aile Oyuncu 7.4 945
1962 36 Dram Oyuncu 7.7 811
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,867) Supernatural (1,761) Titans (1,368) Outlander (1,172) Better Call Saul (1,016) La Casa de Papel (932) Arrow (905) Doctor Who (843) Kidding (759) Supergirl (724)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018