Giriş Kayıt
Art Vasenius

Art Vasenius


Sanat Bölümü

Art Vasenius, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkı Ararken
2005 Dram Sanat Bölümü 6.4 22,602

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 36,694

Sünger Bob Kare Pantolon
2004 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 69,964

Takıldım Sana
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.8 48,660
2003 Dram Sanat Bölümü 6.5 75
2003 Suç Sanat Bölümü 7.1 827
2003 Suç Sanat Bölümü 7.1 21,745

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 465,342
1998 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 27,293
1997 Komedi Çeşitli 5.3 741

Lanetli Cüce 3
1995 Komedi Çeşitli 5.0 5,796
1994 Komedi Çeşitli 6.3 4,081
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019