Giriş Kayıt
Ilona Vas

Ilona Vas (62)


Ilona Vas, 27 Nisan 1891 Nyirpazony, Macaristan doğumlu

Kansas Pacific (1953) yapımıyla biliniyor.

Ilona Vas, 03 Ağustos 1953 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1891
Ölüm Tarihi: 03 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Nyirpazony, Macaristan
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 62 Korku Çeşitli 6.0 750
1953 62 Western Çeşitli 6.1 117
1953 62 Komedi Çeşitli 6.9 259
1952 61 Komedi Çeşitli 7.0 227
1952 61 Savaş Çeşitli 6.1 357
1952 61 Komedi Çeşitli 7.0 206
1952 61 Western Çeşitli 5.9 115
1952 61 Aksiyon Çeşitli 6.7 199
1950 59 Aksiyon Çeşitli 5.4 122
1949 58 Macera Çeşitli 5.6 18
1949 58 Dram Çeşitli 6.8 178
1948 57 Komedi Çeşitli 6.8 284
1948 57 Gizem Çeşitli 6.7 172
1947 56 Komedi Çeşitli 6.2 350
1946 55 Komedi Çeşitli 7.1 897
1946 55 Suç Çeşitli 7.1 944
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018