Giriş Kayıt
Ilona Vas

Ilona Vas (62)


Ilona Vas, 27 Nisan 1891 Nyirpazony, Macaristan doğumlu

Kansas Pacific (1953) yapımıyla biliniyor.

Ilona Vas, 03 Ağustos 1953 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Nisan 1891
Ölüm Tarihi: 03 Ağustos 1953
Doğum Yeri: Nyirpazony, Macaristan
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 62 Korku Çeşitli 6.0 720
1953 62 Western Çeşitli 6.0 116
1953 62 Komedi Çeşitli 7.0 243
1952 61 Komedi Çeşitli 7.1 209
1952 61 Savaş Çeşitli 6.1 355
1952 61 Komedi Çeşitli 7.0 206
1952 61 Western Çeşitli 5.9 115
1952 61 Aksiyon Çeşitli 6.7 198
1950 59 Aksiyon Çeşitli 5.5 115
1949 58 Macera Çeşitli 5.6 14
1949 58 Dram Çeşitli 6.8 177
1948 57 Komedi Çeşitli 6.8 278
1948 57 Gizem Çeşitli 6.7 166
1947 56 Komedi Çeşitli 6.1 344
1946 55 Komedi Çeşitli 7.0 889
1946 55 Suç Çeşitli 7.2 858
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018