Giriş Kayıt
Chantal Vary

Chantal Vary


Kameraman

Chantal Vary, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 6.0 205

Pembe Kurdele
2011 Belgesel Kameraman 7.3 646

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Kameraman 5.3 43,470

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,810
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 5,406

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 30,449

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,864
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018