Giriş Kayıt
Chantal Vary

Chantal Vary


Kameraman

Chantal Vary, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Kameraman 6.0 207

Pembe Kurdele
2011 Belgesel Kameraman 7.3 651

Şeytanla Anlaşma
2006 Aksiyon Kameraman 5.3 43,787

X Kişi
2005 Komedi Kameraman 5.1 1,890
2002 Aksiyon Kameraman 5.5 5,428

Vurgun
2001 Aksiyon Kameraman 6.5 30,659

Paralar Nerede?
2000 Dram Kameraman 6.3 4,912
Film Altyazıları
Roma (4,984) The House with a Clock in Its Walls (3,914) Venom (3,433) First Man (2,521) A Simple Favor (2,017) Lukas (1,401) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,301) Bird Box (1,265) Backtrace (1,255) The Predator (1,062)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018