Giriş Kayıt
Katerina Varthalitou

Katerina Varthalitou


Makyaj

Katerina Varthalitou, makyaj.

Ege'nin Sirenleri (2005), Notias (2016), To gala (2011), 4 mavra kostoumia (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 4.9 66
2016 Dram Makyaj 6.7 1,013
2016 Komedi Makyaj 6.5 870
2015 Gerilim Makyaj 4.8 169
2012 Kısa Metraj Makyaj 7.5 26
2011 Dram Makyaj 7.4 509
2010 Komedi Makyaj 5.4 620
2007 Komedi Makyaj 4.5 473

Ege'nin Sirenleri
2005 Komedi Makyaj 5.6 2,559
2002 Suç Makyaj 4.9 86
2000 Dram Makyaj 6.3 415
1991 Dram Makyaj 6.7 2,655
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018