Giriş Kayıt
Sinfonia Varsovia

Sinfonia Varsovia


Müzisyen

Sinfonia Varsovia, müzisyen.

Ölesiye (1992), Ogniem i mieczem (1999), Gizli Bahçe (1993), (1993) Üç Renk: Mavi (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sazlıkta
2009 Dram Müzik 6.5 1,049
2006 Gerilim Müzik 5.9 423

Tanrının Unuttuğu Çocuk
2001 Dram Müzik 7.0 3,212
2001 Dram Müzik 5.8 1,783

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Müzik 4.8 9,969
1999 Macera Müzik 7.1 3,638
1997 Dram Müzik 6.1 1,897
1995 Suç Müzik 6.3 453

Gizli Bahçe
1993 Dram Müzik 7.3 32,546

Üç Renk: Mavi
1993 Dram Müzik 8.0 75,344

Ölesiye
1992 Dram Müzik 6.9 14,405
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018