Giriş Kayıt
Attila Varsányi

Attila Varsányi


Özel Efekt

Attila Varsányi, Özel efekt.

Golden Life (2015), A Kid in King Arthur's Court (1995), Cehenneme Açılan Kapı (2009), Sır (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Özel Efekt 5.3 11,709

Jüpiter'in Uydusu
2017 Dram Özel Efekt 6.2 2,007

Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Özel Efekt 5.5 5,771
2017 Aksiyon Özel Efekt 6.4 9,692

Perşembe Olan Adam
2016 Gizem Özel Efekt 5.1 159
2015 Dram Özel Efekt 6.7 1,469
2015 Aksiyon Özel Efekt 9.0 4,448

Ajan
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.0 208,713
2015 Dram Özel Efekt 7.6 2,499
2014 Dram Özel Efekt 5.9 348
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.5 1,272

Bern Konsolosu
2014 Dram Özel Efekt 7.1 1,232
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.3 132,421

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Özel Efekt 5.3 184,306
2012 Dram Özel Efekt 3.9 1,502

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Özel Efekt 5.3 11,360

Kan ve Aşk
2011 Dram Özel Efekt 4.4 32,623

Köstebek
2011 Dram Özel Efekt 7.1 171,295
2011 Macera Özel Efekt 5.1 429
2010 Aksiyon Özel Efekt 8.3 25,684

Sır
2010 Gerilim Özel Efekt 6.9 60,004
2010 Komedi Özel Efekt 7.8 7,188
2009 Aksiyon Özel Efekt 4.2 183

Cehenneme Açılan Kapı
2009 Korku Özel Efekt 5.5 2,998
2009 Aksiyon Özel Efekt 7.2 2,866

Ay Prensesi
2008 Macera Özel Efekt 6.2 8,811
2008 Biyografi Özel Efekt 8.6 24,145
2007 Dram Özel Efekt 5.7 22

Zafer Çocukları
2006 Dram Özel Efekt 7.0 3,783
2006 Komedi Çeşitli 6.8 3,277
2005 Dram Özel Efekt 5.8 130

Karanlıklar Ülkesi
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.0 234,943

Genç Hitler
2002 Dram Özel Efekt 6.6 6,646
2002 Dram Özel Efekt 4.7 746

Hayattayım ve Sizi Seviyorum
1998 Dram Özel Efekt 5.8 65
1995 Macera Özel Efekt 4.8 5,197
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018