Giriş Kayıt
Chris Varosky

Chris Varosky


Makyaj

Chris Varosky, makyaj.

Homeland (2011), Containment (2016), Mississippi Damned (2009), Juwanna Mann (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.5 193
2016 Dram Makyaj 7.3 8,531

Kazara Aşk
2015 Komedi Makyaj 4.1 6,745
2014 Dram Makyaj 4.1 290
2013 Aksiyon Makyaj 8.4 72,859
2013 Tarihi Makyaj 4.4 624
2012 Dram Makyaj 6.5 75

Açlık Oyunları
2012 Macera Makyaj 7.2 776,293
2011 Suç Makyaj 8.4 270,244
2010 Dram Makyaj 6.6 492
2009 Dram Makyaj 6.0 44
2009 Dram Makyaj 7.6 672

İkili Oyun
2008 Komedi Makyaj 6.0 29,467
2008 Biyografi Makyaj 8.6 23,907
2008 Dram Makyaj 7.2 2,521

Aman Tanrım
2007 Komedi Makyaj 5.4 127,282
2007 Komedi Makyaj 2.1 13,955
2007 Dram Makyaj 7.2 5,875

Son Armağan
2006 Dram Makyaj 7.4 15,996

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Makyaj 6.4 420
2006 Dram Makyaj 6.0 356

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Makyaj 6.7 77,229
2004 Biyografi Makyaj 6.9 1,461

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Makyaj 7.6 5,222

Soğuk Dağ
2003 Dram Makyaj 7.2 129,203

Büyük Balık
2003 Macera Makyaj 8.0 381,863
2003 Kısa Metraj Makyaj 7.4 279

Melek Bebek
2002 Dram Makyaj 7.0 224
2002 Komedi Makyaj 4.6 5,687

Alçak Adam
2001 Komedi Makyaj 5.9 118,708

Kara Şövalye
2001 Macera Makyaj 4.8 34,499

Üçüncü Göz
2000 Dram Makyaj 6.7 57,293

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Makyaj 6.7 49,684

Günah Tohumu 2
1999 Korku Makyaj 4.6 14,212
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018