Giriş Kayıt
Chris Varosky

Chris Varosky


Makyaj

Chris Varosky, makyaj.

Homeland (2011), Containment (2016), Mississippi Damned (2009), Juwanna Mann (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Makyaj 7.5 203
2016 Dram Makyaj 7.3 8,582

Kazara Aşk
2015 Komedi Makyaj 4.1 6,822
2014 Dram Makyaj 4.1 291
2013 Aksiyon Makyaj 8.4 73,492
2013 Tarihi Makyaj 4.4 638
2012 Dram Makyaj 6.4 76

Açlık Oyunları
2012 Macera Makyaj 7.2 780,098
2011 Suç Makyaj 8.3 271,665
2010 Dram Makyaj 6.6 492
2009 Dram Makyaj 6.0 44
2009 Dram Makyaj 7.5 776

İkili Oyun
2008 Komedi Makyaj 6.0 29,563
2008 Biyografi Makyaj 8.6 24,163
2008 Dram Makyaj 7.2 2,543

Aman Tanrım
2007 Komedi Makyaj 5.4 128,027
2007 Komedi Makyaj 2.1 14,244
2007 Dram Makyaj 7.3 5,895

Son Armağan
2006 Dram Makyaj 7.4 16,084

Başka Kimseye Benzemez
2006 Dram Makyaj 6.4 422
2006 Dram Makyaj 6.1 359

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Makyaj 6.7 77,537
2004 Biyografi Makyaj 6.9 1,468

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Makyaj 7.6 5,280

Soğuk Dağ
2003 Dram Makyaj 7.2 129,860

Büyük Balık
2003 Macera Makyaj 8.0 383,489
2003 Kısa Metraj Makyaj 7.3 287

Melek Bebek
2002 Dram Makyaj 6.9 241
2002 Komedi Makyaj 4.6 5,738

Alçak Adam
2001 Komedi Makyaj 5.9 119,192

Kara Şövalye
2001 Macera Makyaj 4.8 34,746

Üçüncü Göz
2000 Dram Makyaj 6.7 57,572

Bagger Vance Efsanesi
2000 Dram Makyaj 6.7 49,889

Günah Tohumu 2
1999 Korku Makyaj 4.7 14,301
Dizi Altyazıları
Arrow (3,925) Vikings (2,588) The Flash (1,783) Supergirl (1,410) Doctor Who (1,023) Counterpart (922) La Casa de Papel (813) Supernatural (791) Friends (765) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018