Giriş Kayıt
Domenico Varone

Domenico Varone


Editör

Domenico Varone, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Komedi Editorial Department 6.1 308
1980 Gerilim Editorial Department 7.3 225
1976 Macera Editorial Department 6.5 377
1976 Macera Editorial Department 7.6 1,068

Sonny ve Jed
1972 Western Editorial Department 6.5 326
Film Altyazıları
Venom (3,065) A Simple Favor (2,761) First Man (1,982) Roma (1,503) Between Worlds (1,271) Lukas (1,013) The Predator (1,006) Sky Hunter (864) Mowgli (792) Goosebumps 2: Haunted Halloween (715)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,955) Vikings (2,876) The Flash (1,891) Supergirl (1,651) Supernatural (1,396) Counterpart (1,112) La Casa de Papel (864) Friends (717) The Big Bang Theory (707) Doctor Who (677)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018