Giriş Kayıt
Maria Varni

Maria Varni


Kameraman

Maria Varni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Komedi Kameraman 4.4 4,514

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Kameraman 5.8 68,518
1994 Aksiyon Kameraman 5.8 337

Babam ve Ben
1994 Komedi Kameraman 4.7 6,887
1993 Dram Kameraman 7.7 24,159
1992 Biyografi Kameraman 7.2 7,023

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Çeşitli 5.8 476
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019