Giriş Kayıt
Lisa M. Varney

Lisa M. Varney


Editör, Sesler

Lisa M. Varney, editör, sesler.

Her Alibi (1989), Sonsuz Matem (1987), Crimes of the Heart (1986), (1988) Balık Tutma (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Biyografi Sesler 6.2 14,305
1989 Komedi Editorial Department 5.7 6,308

Balık Tutma
1988 Komedi Editorial Department 6.6 34,889

Sonsuz Matem
1987 Dram Editorial Department 6.8 7,538
1986 Komedi Editorial Department 6.4 3,311
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019