Giriş Kayıt
József Varjú

József Varjú


Kostümcü

József Varjú, kostümcü.

When Trumpets Fade (1998), Argo (2004), Zaman Yolculuğu (2006), The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Serçe
2018 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 130,917

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Kostüm Bölümü 8.1 26,295
2008 Biyografi Kostüm Bölümü 8.6 24,629
2007 Dram Kostüm Bölümü 6.2 293

Beethoven'ı Anlamak
2006 Biyografi Çeşitli 6.8 12,219
2006 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 116,733

Zaman Yolculuğu
2006 Macera Kostüm Bölümü 6.1 3,346
2005 Dram Kostüm Bölümü 4.6 4,113
2004 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 3,271
2003 Macera Kostüm Bölümü 6.8 1,032

Keskin Nişancı 2
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.2 5,179

Genç Hitler
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.6 6,676

Ben Casus
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 45,934
2000 Komedi Kostüm Bölümü 4.4 804

Kederli Pazar
1999 Romantik Kostüm Bölümü 7.9 6,596
1998 Dram Kostüm Bölümü 7.2 6,009
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019