Giriş Kayıt
Marisa Vargo

Marisa Vargo


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Marisa Vargo, sanat bölümü, set dekoratörü.

(1999) İlk Bakışta (1999), (2001) Mermaid Chronicles Part 1: She Creature (2001), (1998) Addams Family Reunion (1998), (2003) Where the Red Fern Grows (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Korku Set Dekoratörü 4.5 380
2003 Dram Sanat Bölümü 6.5 955

Genç Canavar
2002 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.3 2,795
2001 Fantastik Sanat Bölümü 5.9 3,189
2001 Fantastik Set Dekoratörü 4.0 139

İlk Bakışta
1999 Dram Sanat Bölümü 6.5 6,220
1998 Suç Sanat Bölümü 6.4 3,350
1998 Komedi Sanat Bölümü 3.9 3,502
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019