Giriş Kayıt
Von Varga

Von Varga


Sesler

Von Varga, sesler.

Doktor House (2004), About a Boy (2014), Pure Genius (2016), Boston Public (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 8.0 2,486
2016 Dram Sesler 7.1 4,306
2015 Suç Sesler 7.4 7,452
2015 Suç Sesler 5.5 9,295
2015 Komedi Sesler 6.9 2,855
2014 Komedi Sesler 7.5 7,588

Şirinler 2
2013 Animasyon Sesler 5.4 33,029
2012 Komedi Sesler 5.7 3,662

Bahse Var Mısın?
2012 Komedi Sesler 4.8 10,227
2009 Komedi Sesler 8.6 164,555
2007 Suç Sesler 6.0 1,411
2005 Komedi Sesler 7.6 198,297
2005 Komedi Sesler 8.2 4,386

Ada
2005 Aksiyon Sesler 6.9 284,056

İskelet Anahtar
2005 Korku Sesler 6.5 97,940

Kar Sazanı
2005 Komedi Sesler 2.9 1,569

Doktor House
2004 Dram Sesler 8.8 362,797
2004 Dram Sesler 5.8 24

Korkusuz
2003 Aksiyon Sesler 5.3 193,800
2003 Komedi Sesler 6.0 5,782
2002 Dram Sesler 7.5 2,669

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Sesler 6.4 48,608

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Sesler 6.1 37,372
2000 Komedi Sesler 7.3 4,908

60 Saniye
2000 Aksiyon Sesler 6.5 240,509
1999 Komedi Sesler 5.8 4,621
1999 Dram Sesler 7.0 5,013

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 47,997
1996 Suç Sesler 7.3 3,032
1996 Dram Sesler 6.2 61
1995 Aksiyon Sesler 4.1 2,794
1994 Aksiyon Sesler 7.3 414
1992 Aksiyon Sesler 6.1 3,749

Av Peşinde
1991 Suç Sesler 6.6 1,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018