Giriş Kayıt
Olivier Varenne

Olivier Varenne


Sesler

Olivier Varenne, sesler.

Yeni Yıl Tehlikede (2017), Saklı Hayat (1995), 15 août (2001), (2000) Taksi 2 (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Sesler 6.3 1,339
2015 Dram Sesler 6.1 263
2013 Komedi Sesler 5.7 11,695

Silahlı Eller
2012 Suç Sesler 5.4 478

Uzun Kuyruk
2012 Macera Sesler 5.5 3,153
2010 Komedi Sesler 4.6 464

Hayatını Yaşamak İsteyen Adam
2010 Dram Sesler 6.7 3,189

Birlikte Daha Fazla
2010 Komedi Sesler 5.4 338

Paris'te Son Konser
2009 Komedi Sesler 7.6 16,542
2008 Komedi Sesler 5.4 1,944
2007 Belgesel 8.3 7,855

Beni Ne Kadar Çok Seviyorsun
2005 Komedi Sesler 5.7 6,067

Kurtlar İmparatorluğu
2005 Aksiyon Sesler 5.9 10,499
2004 Dram Sesler 6.5 806
2004 Komedi Sesler 5.8 11,904
2003 Dram Sesler 4.9 393

Asteriks Ve Oburiks: Görevimiz Kleopatra
2002 Macera Sesler 6.6 44,136
2001 Komedi Sesler 5.7 820

Taksi 2
2000 Aksiyon Sesler 6.5 47,167

Karanlıklar Lordu
1999 Aksiyon Sesler 4.1 10,560

Hayat Treni
1998 Komedi Sesler 7.7 8,214
1998 Komedi Sesler 6.9 1,375
1995 Dram Sesler 6.7 440

Saklı Hayat
1995 Dram Sesler 6.0 883
1994 Dram Sesler 7.1 642
1991 Sesler 3.9 87
1990 Sesler 6.6 335
- Komedi Sesler 5.7 114
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019