Giriş Kayıt
Esdras Varagnolo

Esdras Varagnolo


Görsel Efekt, Animasyon

Esdras Varagnolo, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 810,414

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 870,843
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 20,263
2007 Animasyon Görsel Efekt 7.1 4,288

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 553,639

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 313,341

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 48,924

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 449,347

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 374,558

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,064

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 111,398

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 166,641
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,157

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 96,336

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 29,746

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 89,288

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Animasyon 4.4 44,419
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018