Giriş Kayıt
Esdras Varagnolo

Esdras Varagnolo


Görsel Efekt, Animasyon

Esdras Varagnolo, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yukarı Bak
2009 Animasyon Görsel Efekt 8.3 822,476

Vol. İ
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 882,580
2008 Animasyon Görsel Efekt 8.4 20,526
2007 Animasyon Görsel Efekt 7.1 4,377

Ratatuy
2007 Animasyon Görsel Efekt 8.0 562,322

Arabalar
2006 Animasyon Görsel Efekt 7.1 318,538

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.0 49,185

Ben, Robot
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 454,500

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 378,024

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 66,652

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.9 111,883

Kod Adı Kılıçbalığı
2001 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 167,375
2001 Komedi Görsel Efekt 4.7 38,486

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 97,298

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Görsel Efekt 3.7 29,955

Küçük Nicky
2000 Komedi Görsel Efekt 5.3 90,018

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Animasyon 4.4 44,814
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019