Giriş Kayıt
Jason Vanover

Jason Vanover


Sanat Bölümü

Jason Vanover, sanat bölümü.

(2007) Çok Fena (2007), (2002) Gençlik Hayalleri (2002), (2012) Bir Erkek Gibi Düşün (2012), (2002) Beyaz Zakkum (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 50,427

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 643,230
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.7 43,741

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 442,848
2013 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 37,484

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Sanat Bölümü 3.5 59,293
2013 Suç Sanat Bölümü 4.2 311

Vahşiler
2012 Suç Sanat Bölümü 6.5 114,737

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 518,868

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 40,661

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 642,841
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 663,035

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 147,611

Oda Arkadaşım
2011 Dram Sanat Bölümü 4.9 32,704

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 38,088

Hırsızlar
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 52,864

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Sanat Bölümü 5.7 41,410

Çılgın Köpek
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.2 13,155

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.5 188,056

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.8 37,293

17 Yeniden
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 165,334

Fi Tarihi
2009 Macera Sanat Bölümü 4.9 85,352

Karanlıklar Ülkesi 3: Lycanlar'ın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 140,788

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 290,028
2008 Dram Sanat Bölümü 7.9 217,779

Henry Poole Buradaydı
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.5 11,842

Çok Fena
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.6 477,995
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 10,144
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 17,975

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 294,636

Noel Baba 3
2006 Macera Sanat Bölümü 4.7 28,939

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Sanat Bölümü 6.5 383,574

Terminal
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.3 361,299

Şapkalı Kedi
2003 Macera Sanat Bölümü 3.9 44,651

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.3 37,150

Sıkıysa Yakala
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.1 704,675

Beyaz Zakkum
2002 Dram Sanat Bölümü 7.2 27,993

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Sanat Bölümü 6.2 44,682

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 200,248

Yapay Zeka
2001 Macera Sanat Bölümü 7.1 272,069

Yakın Tehlike
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 50,331

Çılgınlar Ve Sevgililer
2000 Komedi Sanat Bölümü 5.5 127,779

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 33,928

Öğretmen
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.3 18,749

General'in Kızı
1999 Suç Sanat Bölümü 6.3 48,553

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Sanat Bölümü 6.5 13,306

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 72,708
1995 Dram Sanat Bölümü 4.7 56,835
1995 Macera Sanat Bölümü 7.6 242,851
1995 Dram Sanat Bölümü 6.2 2,439
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019