Giriş Kayıt
Robert Van Dyke

Robert Van Dyke


Sanat Bölümü

Robert Van Dyke, sanat bölümü.

Komsum Bir Vampir (1985), Karateci Çocuk 2 (1986), 2010 (1984), The Ice Pirates (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Son Hava Bükücü
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 134,446

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 357,582

Kayıp Ada
2009 Macera Sanat Bölümü 5.4 59,304

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 173,803

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 201,774
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 559,671

Tatil
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.9 212,101

Tetikçi
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 217,671

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 599,066
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 61,731

Bir Geyşanın Anıları
2005 Dram Sanat Bölümü 7.4 129,653

Ada
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 284,650

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 28,470

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.3 35,194

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 942,463

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 467,896

Korkusuz
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 194,355

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 66,285
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 38,304

Yeni Hayat
2000 Macera Sanat Bölümü 7.8 459,530

Gizli Gerçek
2000 Dram Sanat Bölümü 6.6 108,356

Aşk Mektubu
1999 Dram Sanat Bölümü 6.2 32,759

Derin Darbe
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 148,517

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 246,729

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 332,840

Kızılmaske
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 30,077
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 5,685

Su Dünyası
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 162,446

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 17,624

Bomba
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 25,786

Oyuncaklar
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.0 28,787

Batman Dönüyor
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 246,351

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 8.5 878,518

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 63,183
1991 Komedi Sanat Bölümü 6.0 3,883

Kasabın Karısı
1991 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,996

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 133,715
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 17,124

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 44,466

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.5 162,797

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 50,344
1989 Macera Sanat Bölümü 5.6 8,438

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.3 3,546

Zor Ölüm
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 698,396

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.3 23,230

Haberler
1987 Komedi Sanat Bölümü 7.2 24,094
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 7,820

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 70,610

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 63,797

Menekşeler Mavidir
1986 Dram Sanat Bölümü 5.9 708

Komsum Bir Vampir
1985 Korku Sanat Bölümü 7.1 51,766
1984 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.8 45,954
1984 Macera Sanat Bölümü 6.1 12,722
1984 Komedi Sanat Bölümü 5.7 8,988

Olmak ya da Olmamak
1983 Dram Sanat Bölümü 6.8 9,257

Beyin Fırtınası
1983 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.5 9,815
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 780

Dünyanın Tarihi
1981 Komedi Sanat Bölümü 6.9 41,763
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018