Giriş Kayıt
Robert W. Vandling

Robert W. Vandling


Sesler

Robert W. Vandling, sesler.

(1997) Tılsım (1997), (1997) The House of Yes (1997), (1996) Curdled (1996), (2002) Davetsiz Misafir (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Davetsiz Misafir
2002 Komedi Sesler 5.5 4,337
2001 Suç Sesler 5.1 382
1999 Aksiyon Sesler 2.5 6,400

Baba Yüreği
1999 Dram Sesler 6.0 2,075
1998 Macera Sesler 4.4 577
1997 Komedi Sesler 6.6 7,199

Tılsım
1997 Fantastik Sesler 5.8 17,503

Soğuk Kalpler
1997 Suç Sesler 4.6 866
1996 Komedi Sesler 5.9 4,544
1996 Dram Sesler 4.6 675
1995 Aksiyon Sesler 2.8 673
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018