Giriş Kayıt
Michael Vanderteems

Michael Vanderteems


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Michael Vanderteems, sanat bölümü, set dekoratörü.

Testere: Jigsaw Efsanesi (2017), Being Erica (2009), Earth: Final Conflict (1997), Felicity: An American Girl Adventure (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.8 52,789
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.3 5,963
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 15,401
2013 Korku Sanat Bölümü 7.2 33,310
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 9,751
2011 Suç Sanat Bölümü 7.3 14,003
2011 Dram Sanat Bölümü 7.2 28

Red: Emekli ve Tehlikeli
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 266,408
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 94,686
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.5 8,428

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 15,596

Şirket
2007 Dram Sanat Bölümü 7.9 4,222
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 755

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 4.6 12,393

Şiddetin Tarihçesi
2005 Suç Sanat Bölümü 7.5 206,918
2005 Dram Sanat Bölümü 6.8 993
2001 Gerilim Sanat Bölümü 4.8 449
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 3,477

Uç Noktalar
1996 Suç Sanat Bölümü 6.1 15,685
Dizi Altyazıları
Vikings (3,921) Arrow (2,354) The Flash (2,225) Supernatural (1,635) Titans (1,621) Doctor Who (1,433) Outlander (1,354) The Gifted (1,112) The Big Bang Theory (1,068) La Casa de Papel (940)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018