Giriş Kayıt
Michelle Vanderpool-Kohrs

Michelle Vanderpool-Kohrs


Makyaj, Casting

Michelle Vanderpool-Kohrs, makyaj, casting.

Permanent (2017), A Painted House (2003), Love at the Shore (2017), Ekim Düşü (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Drew Amca
2018 Komedi Makyaj 5.7 6,809

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Makyaj 5.5 18,458

15:17 Paris Treni
2018 Biyografi Makyaj 5.2 18,091
2018 Komedi Makyaj 7.7 68,369
2018 Aile Makyaj 7.4 15

Ben, Tonya
2017 Biyografi Makyaj 7.5 120,407

Baban Kim?
2017 Komedi Makyaj 5.4 12,417
2017 Komedi Makyaj 5.5 1,289
2017 Suç Makyaj 5.2 9,021
2017 Biyografi Makyaj 6.4 8,018
2017 Komedi Makyaj 6.5 755

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken!
2017 Komedi Makyaj 4.4 5,130
2017 Biyografi Makyaj 6.2 5,949
2017 Biyografi Makyaj 7.7 802
2017 Dram Makyaj 6.6 2,638
2017 Suç Makyaj 8.1 14

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Makyaj 5.8 53,834
2016 Dram Makyaj 5.8 404
2014 Komedi Makyaj 5.6 2,113
2014 Dram Makyaj 6.0 1,860
2014 Dram Makyaj 5.1 2,298
2013 Biyografi Makyaj 7.5 75,756

Lanetli Kan
2013 Dram Makyaj 6.8 95,710
2012 Dram Makyaj 7.7 21,392

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Makyaj 5.9 161,344
2007 Suç Makyaj 3.9 630

Sınırları Aşmak
2005 Biyografi Makyaj 7.9 208,017
2005 Komedi Makyaj 5.2 2,152

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Makyaj 6.3 454
2004 Dram Makyaj 5.7 137
2003 Dram Makyaj 6.6 855

Gizemli Yabancı
2001 Dram Makyaj 6.9 33,495

Son Kale
2001 Aksiyon Makyaj 6.9 63,812

Ekim Düşü
1999 Biyografi Makyaj 7.8 73,252
1995 Korku Makyaj 5.1 301

Yasak İlişki
1995 Dram Casting 7.6 63,519

Siyah Kaftan
1991 Macera Makyaj 7.1 5,868
1975 Komedi Makyaj 8.1 38,162
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,099) Venom (3,777) First Man (1,594) The Predator (1,168) Between Worlds (1,057) Mowgli (1,003) Sky Hunter (738) Lukas (680) Mission: Impossible - Fallout (675) Dans la brume (628)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,216) Vikings (2,896) The Flash (1,942) Supergirl (1,485) Doctor Who (1,079) Counterpart (1,012) Supernatural (995) La Casa de Papel (893) The Big Bang Theory (845) Friends (842)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018