Giriş Kayıt
Guy Vanderplaetsen

Guy Vanderplaetsen


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Guy Vanderplaetsen, sanat bölümü, Özel efekt.

Le solitaire (1987), Doğu Batı (1999), Mister Frost (1990), (1992) Hindiçin (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Sanat Bölümü 6.5 796
2002 Komedi Sanat Bölümü 7.0 2,923
2001 Komedi Özel Efekt 6.7 1,814
2000 Dram Sanat Bölümü 6.8 146

Doğu Batı
1999 Dram Sanat Bölümü 7.5 4,303

Sefiller
1995 Dram Sanat Bölümü 7.5 3,419

Tutkunun Şairleri
1995 Biyografi Özel Efekt 6.6 12,033

Sevginin Gücü
1994 Suç Sanat Bölümü 8.6 889,432
1992 Komedi Sanat Bölümü 6.4 89

Hindiçin
1992 Dram Sanat Bölümü 7.1 8,355
1990 Dram Sanat Bölümü 6.1 2,177
1990 Sanat Bölümü 6.6 231
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 1,184
Dizi Altyazıları
Vikings (3,196) Supernatural (3,054) Arrow (2,403) The Flash (1,959) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (950) Counterpart (920) Friends (754) The Protector (739) Black Mirror (678)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018