Giriş Kayıt
Theo Vandernoot

Theo Vandernoot


Görsel Efekt

Theodore H. Vandernoot, görsel efekt.

Gerçek İsmi: Theodore H. Vandernoot
Diğer Bir İsmi: Theo VanDermoot | Theodore Vandernoot
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Angry Birds Film
2016 Animasyon Görsel Efekt 6.3 65,855

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 866,404

Köfte Yağmuru 2
2013 Animasyon Görsel Efekt 6.4 76,415

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 294,726

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 356,058
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 633,435

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 287,785

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 139,029

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 176,556
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 436,214

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,838

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 202,273

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 255,573

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 324,983

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 31,489

Ben Casus
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 44,085

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 613,420

Görünmeyen Tehlike
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 111,485

Astronotun Karısı
1999 Dram Görsel Efekt 5.3 49,380

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 201,532

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 314,250

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 65,000

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Görsel Efekt 5.5 78,476
Film Altyazıları
Upgrade (6,530) Deadpool 2 (5,766) Avengers: Infinity War (3,079) Skyscraper (3,064) Tag (2,630) Adrift (2,343) Down a Dark Hall (1,828) The Endless (1,075) Ah-ga-ssi (739) Ready Player One (639)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,033) Castle Rock (2,011) The 100 (1,618) Sharp Objects (1,373) Preacher (1,215) Better Call Saul (1,100) Vikings (965) Suits (955) Westworld (940) Yellowstone (848)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018