Giriş Kayıt
Thomas Vandermillen

Thomas Vandermillen


Kameraman

Thomas Vandermillen, kameraman.

Greek (2007), (1996) Baş Belası (1996), (1997) Vegas Vacation (1997), (1994) Greedy (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 5.0 1,019
2014 Komedi Kameraman 7.8 853
2014 Komedi Kameraman 4.9 7,078
2013 Romantik Kameraman 4.7 245

Artist
2011 Komedi Kameraman 7.9 213,429

Mutluluğun Peşinde
2010 Dram Kameraman 7.0 44,745
2010 Komedi Kameraman 4.5 2,365

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Kameraman 6.3 32,160
2009 Belgesel Kameraman 7.8 6,306

Üşütük Kafalar
2008 Aksiyon Kameraman 7.0 286,428
2008 Biyografi Kameraman 6.6 558
2007 Komedi Kameraman 7.6 22,533
2006 Dram Kameraman 7.0 39,801

Kaderin Penası
2006 Macera Kameraman 6.8 95,074

Şafak Harekâtı
2006 Macera Kameraman 7.3 93,491
2006 Macera Kameraman 4.7 4,314
2006 Dram Kameraman 7.1 860
2005 Komedi Kameraman 5.2 490
2004 Komedi Kameraman 5.6 5,510
2004 Dram Kameraman 5.6 1,286

Kural Ötesi
2002 Komedi Kameraman 6.7 47,122

Tehlikeli Dişi
2002 Komedi Kameraman 5.3 15,740

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Kameraman 5.5 5,366

Davetsiz Misafir
2002 Komedi Kameraman 5.5 4,339

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Kameraman 4.4 4,450

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Kameraman 7.5 112,753
1998 Komedi Kameraman 4.9 4,931

Kumpas
1997 Aksiyon Kameraman 5.6 5,263

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Kameraman 7.2 246,729
1997 Komedi Kameraman 5.9 38,903

Baş Belası
1996 Komedi Kameraman 6.1 138,124

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Kameraman 6.3 23,763

Son Parti
1996 Dram Kameraman 7.1 2,531
1994 Dram Kameraman 6.1 385
1994 Komedi Kameraman 6.3 11,635
1993 Komedi Kameraman 4.9 15,931
1993 Dram Kameraman 6.4 355
1993 Dram Kameraman 5.6 2,049
1991 Dram Kameraman 5.1 1,685
1989 Korku Kameraman 3.6 1,543
1989 Komedi Kameraman 6.0 734
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018