Giriş Kayıt
Kert Vandermeulen

Kert Vandermeulen


Editör, Yapım Yöneticisi

Kert Vandermeulen, editör, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Kızın Ahlaksızlık Rehberi
2012 Komedi Editör 6.4 632
1996 Korku Editör 4.1 1,765
1994 Gerilim Editör 4.1 260
1993 Dram Editör 5.3 416
1992 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Editör
5.4 229
1991 Aksiyon Editör 4.3 134
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018