Giriş Kayıt
Richard Vanderkuip

Richard Vanderkuip


Richard Vanderkuip,

Love on the Side (2004), Third Man Out (2005), (2006) Lanetli Ada (2006), (2009) Rampage (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baraka
2017 Dram Taşıma Bölümü 6.3 23,915
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.3 3,148
2009 Suç Taşıma Bölümü 6.3 16,982
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.6 138

İsyan
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 13,646
2007 Dram Taşıma Bölümü 4.2 146
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 21,332

Yalnız Kalınca
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.2 1,187

Lanetli Ada
2006 Korku Taşıma Bölümü 3.7 58,971
2005 Suç Taşıma Bölümü 6.7 929
2005 Taşıma Bölümü 3.7 270
2005 Korku Taşıma Bölümü 3.8 1,607

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Taşıma Bölümü 6.3 8,780
2004 Romantik Taşıma Bölümü 5.7 735
2002 Dram Taşıma Bölümü 6.8 493
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 1,186

Harika Köpek 2
1998 Komedi Taşıma Bölümü 4.5 4,836

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 14,794
Dizi Altyazıları
Vikings (3,176) Supernatural (3,017) Arrow (2,394) The Flash (1,950) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (934) Counterpart (890) Friends (743) The Protector (727) Black Mirror (662)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018