Giriş Kayıt
Rita VanderWaal

Rita VanderWaal


Casting, Oyuncu Yönetmeni

Rita VanderWaal, casting, oyuncu yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Korku Casting 4.7 3,536
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 6,826
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.2 8,033
2001 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.6 468

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Casting 6.2 52,325
1999 Korku Casting 6.2 59,640
1995 Komedi Çeşitli 7.9 11,868
1993 Komedi Çeşitli 8.1 64,639
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018