Giriş Kayıt
Vickey Saito

Vickey Saito


Kostümcü

Vickey Saito, kostümcü.

Amerikan Pastası Çıplak Yol (2006), Amerikan Pastası Beta Evi (2007), Covert Affairs (2010), Buz Prensesi (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Bölümü 7.0 6,670
2012 Belgesel Kostüm Bölümü 6.4 253
2011 Komedi Kostüm Bölümü 4.0 5,234
2010 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.3 24,799

Kararsız
2009 Dram Kostüm Bölümü 6.1 406
2008 Dram Kostüm Bölümü 7.0 307
2008 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 382,401

Amerikan Pastası Beta Evi
2007 Komedi Kostüm Bölümü 5.4 55,699

Taş Melek
2007 Dram Kostüm Bölümü 6.3 1,573

Amerikan Pastası Çıplak Yol
2006 Komedi Kostüm Bölümü 5.2 59,268

Buz Prensesi
2005 Komedi Kostüm Bölümü 6.0 22,455
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 702
2002 Dram Kostüm Bölümü 7.0 833

Yabancılar Arasında
2002 Dram Kostüm Bölümü 6.1 930
2001 Dram Kostüm Bölümü 7.2 239
1999 Gerilim Kostüm Bölümü 6.4 617
1993 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 1,889
Dizi Altyazıları
Vikings (6,127) Supernatural (2,732) Titans (2,599) The Flash (2,098) Arrow (1,490) Doctor Who (1,434) The Gifted (1,354) Outlander (1,255) The Big Bang Theory (1,153) La Casa de Papel (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018