Giriş Kayıt
Julie Vandenberg

Julie Vandenberg


Sesler

Julie Vandenberg, sesler.

Tanrılar Çıldırmış Olmalı 2 (1989), Tsotsi (2005), Fei zhou he shang (1991), (2011) Son Aslanlar (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Sesler 7.2 64

Son Aslanlar
2011 Belgesel Sesler 8.3 3,748
2005 Suç Sesler 7.3 26,490
2001 Dram Sesler 5.6 313
1999 Suç Sesler 6.8 324
1993 Biyografi Sesler 7.6 726
1991 Komedi Sesler 5.5 912

Tanrılar Çıldırmış Olmalı 2
1989 Komedi Sesler 6.9 14,600
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018