Giriş Kayıt
Kiff VandenHeuvel

Kiff VandenHeuvel (48)


Oyuncu

Christopher Jon VandenHeuvel, 24 Nisan 1970 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

BioShock Infinite (2013), Scare Pewdiepie (2016), Richie Rich (2015), (2015) Danny Collins (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Jon VandenHeuvel
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1970
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Kiff Vanden Heuvel
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Komedi Oyuncu 4.4 134
2018 48 Komedi Oyuncu 7.0 26,289
2017 Animasyon Oyuncu 6.1 90

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu 8.1 397,665
2016 Komedi Oyuncu 8.8 64,939

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 548,848
2016 Komedi Oyuncu 3.5 1,845
2015 45 Komedi Oyuncu 7.0 26,465
2015 Komedi Oyuncu 3.5 595

Gece Vurgunu
2014 44 Suç Oyuncu 7.9 382,640
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 48,778

Süper Baba
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 68,788

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 43 Aksiyon Oyuncu 7.7 437,877
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 36,754
2013 Aksiyon Oyuncu 9.2 14,803
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,223
2009 Komedi Oyuncu 8.6 163,345

Aşk Yolculuğu
2006 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,756
2001 31 Biyografi Oyuncu 7.8 12,609
Dizi Altyazıları
Daredevil (4,347) Supernatural (3,923) The Big Bang Theory (2,429) The Flash (2,315) Shameless (1,904) Better Call Saul (1,837) Arrow (1,760) Titans (1,154) A Discovery of Witches (1,145) Manifest (1,067)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018