Giriş Kayıt
Kiff VandenHeuvel

Kiff VandenHeuvel (48)


Oyuncu

Christopher Jon VandenHeuvel, 24 Nisan 1970 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

BioShock Infinite (2013), Scare Pewdiepie (2016), Richie Rich (2015), (2015) Danny Collins (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Jon VandenHeuvel
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1970
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Kiff Vanden Heuvel
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Komedi Oyuncu 7.1 17,801
2018 48 Komedi Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 6.9 17

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu 8.1 387,260
2016 Komedi Oyuncu 8.8 61,426

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 542,833
2016 Komedi Oyuncu 3.3 1,717
2015 45 Komedi Oyuncu 7.0 26,098
2015 Komedi Oyuncu 3.6 508

Gece Vurgunu
2014 44 Suç Oyuncu 7.9 377,352
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 47,755

Süper Baba
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 68,308

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 43 Aksiyon Oyuncu 7.7 436,091
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 36,504
2013 Aksiyon Oyuncu 9.4 10,629
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,008
2009 Komedi Oyuncu 8.6 160,420

Aşk Yolculuğu
2006 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,638
2001 31 Biyografi Oyuncu 7.9 11,490
Film Altyazıları
Upgrade (6,470) Deadpool 2 (5,703) Skyscraper (3,055) Avengers: Infinity War (3,027) Tag (2,614) Adrift (2,332) Down a Dark Hall (1,812) The Endless (1,068) Ah-ga-ssi (731) Ready Player One (633)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,001) Castle Rock (1,979) The 100 (1,582) Sharp Objects (1,320) Preacher (1,151) Better Call Saul (1,075) Vikings (960) Suits (935) Westworld (917) Yellowstone (843)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018