Giriş Kayıt
Kiff VandenHeuvel

Kiff VandenHeuvel (48)


Oyuncu

Christopher Jon VandenHeuvel, 24 Nisan 1970 Grand Rapids, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

BioShock Infinite (2013), Scare Pewdiepie (2016), Richie Rich (2015), (2015) Danny Collins (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Christopher Jon VandenHeuvel
Doğum Tarihi: 24 Nisan 1970
Doğum Yeri: Grand Rapids, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Kiff Vanden Heuvel
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 8.0 3,922
2018 48 Komedi Oyuncu 4.4 184
2018 48 Komedi Oyuncu 7.0 29,916
2017 Animasyon Oyuncu 6.0 96

Aşıklar Şehri
2016 46 Komedi Oyuncu 8.0 406,257
2016 Komedi Oyuncu 8.7 68,201

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 46 Aksiyon Oyuncu 6.5 553,390
2016 Komedi Oyuncu 3.6 1,885
2015 45 Komedi Oyuncu 7.0 26,718
2015 Komedi Oyuncu 3.5 609

Gece Vurgunu
2014 44 Suç Oyuncu 7.9 386,772
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 49,733

Süper Baba
2013 43 Komedi Oyuncu 6.4 69,205

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 43 Aksiyon Oyuncu 7.7 439,393
2013 43 Biyografi Oyuncu 7.0 37,010
2013 Aksiyon Oyuncu 9.2 14,980
2011 Aksiyon Oyuncu 8.6 2,252
2009 Komedi Oyuncu 8.6 165,560

Aşk Yolculuğu
2006 36 Komedi Oyuncu 5.6 5,793
2001 31 Biyografi Oyuncu 7.8 12,674
Dizi Altyazıları
Vikings (6,232) Supernatural (2,758) Titans (2,630) The Flash (2,214) Arrow (1,842) Doctor Who (1,521) The Gifted (1,376) Outlander (1,325) The Big Bang Theory (1,223) La Casa de Papel (1,125)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018