Giriş Kayıt
Lyn Vandeman

Lyn Vandeman


Lyn Vandeman,

Puppet Master 4 (1993), Puppet Master 5: The Final Chapter (1994), Hung (2009), (2004) Entourage (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 19,726
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.2 4,464
2004 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 149,482
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 2,820
1994 Fantastik Taşıma Bölümü 5.2 1,990

Şehirli Züppeler 2
1994 Macera Taşıma Bölümü 5.5 16,669
1994 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 11,635
1993 Fantastik Taşıma Bölümü 5.3 2,398
1993 Suç Taşıma Bölümü 6.7 46,705
1992 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.3 284
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018