Giriş Kayıt
Vicki Vandegrift

Vicki Vandegrift


Sesler

Vicki Vandegrift, sesler.

Scream: The TV Series (2015), Hush (2016), The Ballad of Lefty Brown (2017), (2008) Mahkum (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Sesler 4.3 3,664
2018 Korku Sesler    
2017 Suç Sesler 3.4 234

Gökyüzünün Ötesinde
2017 Aksiyon Sesler 5.3 14,802
2017 Komedi Sesler 5.5 1,385
2017 Western Sesler 6.2 3,789
2017 Aksiyon Sesler 6.3 11,442
2017 Komedi Sesler 5.5 142

Yenilik
2017 Dram Sesler 6.4 8,678
2017 Biyografi Sesler 7.1 17,087

Oyun
2017 Dram Sesler 6.6 62,349
2017 Aksiyon Sesler 5.2 5,419
2017 Suç Sesler 4.2 427

Brad'in Durumu: Karmaşık
2017 Komedi Sesler 6.5 12,762

Anne
2017 Aksiyon Sesler 5.9 28,163
2017 Suç Sesler 4.4 342
2017 Korku Sesler 5.2 3,269
2017 Komedi Sesler 5.2 3,732
2017 Dram Sesler 6.2 1,953

Bakıcı
2017 Dram Sesler 5.3 6,721
2017 Komedi Sesler 4.5 270
2017 Komedi Sesler 5.6 1,048
2017 Dram Sesler 4.6 178

Deidra ve Laney Tren Soyuyor
2017 Komedi Sesler 6.1 1,302

Kız Arkadaşlar Günü
2017 Komedi Sesler 5.2 2,880
2017 Dram Sesler 5.4 530

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Sesler 6.1 46,140
2016 Korku Sesler 4.9 1,944
2016 Korku Sesler 6.6 76,316
2016 Komedi Sesler 6.0 10,023
2016 Dram Sesler 4.1 1,188
2015 Aksiyon Sesler 4.3 1,950
2015 Korku Sesler 5.1 2,049
2015 Komedi Sesler 4.8 232
2015 Korku Sesler 4.7 4,814
2015 Dram Sesler 4.5 1,931
2015 Suç Sesler 7.3 29,160
2015 Komedi Sesler 6.1 446

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Sesler 5.4 17,108
2015 Aile Sesler 5.8 369
2015 Komedi Sesler 6.1 525

Şeytani Ruhlar
2015 Korku Sesler 5.3 11,847
2015 Korku Sesler 4.8 2,420
2015 Gerilim Sesler 5.7 6,568
2015 Dram Sesler 5.6 38,280
2015 Dram Sesler 5.6 359
2015 Suç Sesler 5.5 707
2015 Aksiyon Sesler 4.5 1,077

İntikam Kapanı
2014 Aksiyon Sesler 5.1 15,689
2014 Dram Sesler 5.8 2,746

Şeytanın Kapısında
2014 Korku Sesler 4.8 6,488
2014 Dram Sesler 5.6 1,124

Terörist Avı
2014 Dram Sesler 4.4 8,776
2014 Belgesel Sesler 6.6 858
2014 Aksiyon Sesler 3.5 1,346
2014 Dram Sesler 4.2 107

Keskin Nişancı: Miras
2014 Aksiyon Sesler 5.4 2,921
2014 Dram Sesler 5.8 3,260
2014 Komedi Sesler 7.1 12,552
2014 Komedi Sesler 6.8 16,042

Asla Yabancılarla Oynama 3
2014 Korku Sesler 4.7 3,886
2014 Dram Sesler 5.8 7,375
2014 Suç Sesler 5.5 420
2014 Korku Sesler 5.7 22,627
2014 Aksiyon Sesler 4.6 2,667

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Sesler 4.2 50,005

Müzmin Bekarlar
2014 Komedi Sesler 6.2 91,228
2014 Belgesel Sesler 7.7 900
2013 Korku Sesler 6.1 11,968

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Sesler 5.8 62,375
2013 Dram Sesler 6.3 4,869
2013 Biyografi Sesler 6.9 4,586
2013 Aksiyon Sesler 3.1 568
2013 Aksiyon Sesler 4.5 3,443
2013 Suç Sesler 6.5 2,939

Döşeğimde Ölürken
2013 Dram Sesler 5.4 3,539

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Sesler 3.5 59,306
2013 Dram Sesler 6.4 3,759
2013 Komedi Sesler 5.6 3,374

Katil
2012 Biyografi Sesler 6.9 65,006
2012 Komedi Sesler 5.5 19,049
2012 Komedi Sesler 6.8 34
2011 Komedi Sesler 6.4 5,698

İkili Oyun
2011 Aksiyon Sesler 5.9 26,813
2011 Gizem Sesler 5.4 771
2011 Komedi Sesler 5.7 1,349
2011 Gerilim Sesler 6.7 13

Küçük Kuşlar
2011 Dram Sesler 6.2 4,534
2011 Komedi Sesler 6.1 8,465

Aynalar 2
2010 Korku Sesler 4.9 11,224
2010 Dram Sesler 6.4 616
2010 Biyografi Sesler 6.6 43,522

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram Sesler 5.7 1,731

Ölüm Zinciri
2009 Korku Sesler 4.2 4,750

Örnek Aile
2009 Komedi Sesler 6.5 36,678

Bahçemdeki Ateş Böcekleri
2008 Dram Sesler 6.5 11,831
2008 Dram Sesler 6.2 5,538
2008 Komedi Sesler 5.9 24,307

Bloom Kardeşler
2008 Macera Sesler 6.8 46,059

Mahkum
2008 Suç Sesler 7.5 71,857
2008 Dram Sesler 6.5 3,865

Hançer
2008 Aksiyon Sesler 5.0 2,421
2008 Komedi Sesler 6.0 4,732

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sesler 6.7 49,037
2007 Komedi Sesler 3.9 5,409

Yetmiş Beş
2007 Korku Sesler 4.7 2,641

Konuş Benimle
2007 Biyografi Sesler 7.4 9,011
2007 Dram Sesler 7.3 9,085
2007 Komedi Sesler 6.5 1,814

Vahşet Partisi
2006 Korku Sesler 5.6 29,167

Sınır Ötesi
2006 Suç Sesler 6.1 9,452

Eski Sevgili
2006 Komedi Sesler 5.5 16,212

Ölü Kız
2006 Dram Sesler 6.7 13,768
2006 Dram Sesler 4.9 2,504
2006 Dram Sesler 5.7 3,171

Görünmeyen Tehlike 2
2006 Aksiyon Sesler 4.4 8,449
2002 Aksiyon Sesler 4.5 2,874

Katil
2001 Aksiyon Sesler 5.4 12,766
2001 Dram Sesler 3.0 1,450

Soğuk Kalp
2001 Suç Sesler 5.4 630
1997 Aile Sesler 7.9 1,927
1997 Aksiyon Sesler 4.6 964
1995 Animasyon Sesler 5.3 122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019