Giriş Kayıt
Brian Vancho

Brian Vancho


Sesler

Brian Vancho, sesler.

Tezgahtarlar (1994), The Adventures of Pete & Pete (1992), Spanking the Monkey (1994), Karanlık At (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sniper: Duvar
2017 Dram Sesler 6.2 19,859
2015 Belgesel Sesler 8.4 256
2014 Belgesel Sesler 7.4 108
2014 Komedi Sesler 6.2 1,828
2014 Belgesel Sesler 7.1 1,053

Anarşi
2014 Dram Sesler 3.8 3,328

Gülen Yüzlerinizi Saklayın
2013 Dram Sesler 6.1 1,520

30 Darbe
2012 Komedi Sesler 4.2 859
2012 Belgesel Sesler 8.4 64

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Sesler 6.7 33,823
2011 Dram Sesler 6.5 285

Karanlık At
2011 Dram Sesler 5.9 5,233
2011 Belgesel Sesler 5.8 106
2011 Dram Sesler 5.7 277
2011 Dram Sesler 8.0 2,900
2010 Komedi Sesler 5.1 1,054
2010 Belgesel Sesler 7.7 52
2010 Belgesel Sesler 7.6 872
2010 Komedi Sesler 6.2 2,063
2010 Belgesel Sesler 6.3 116
2010 Dram Sesler 6.0 214
2010 Komedi Sesler 8.6 598
2010 Belgesel Sesler 6.2 83
2009 Aksiyon Sesler 7.6 1,446
2009 Animasyon Sesler 7.2 470

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Sesler 6.4 6,397
2009 Belgesel Sesler 7.5 138
2008 Dram Sesler 7.2 1,948
2008 Belgesel Sesler 6.8 100
2008 Komedi Sesler 5.5 1,807
2008 Komedi Sesler 5.2 123

Wendy Ve Lucy
2008 Dram Sesler 7.1 14,614
2008 Dram Sesler 6.0 762

Garson Kız
2007 Komedi Sesler 7.0 41,471

Görüşme
2007 Dram Sesler 6.8 12,852

Bebek Bakıcıları
2007 Dram Sesler 5.7 10,029
2007 Belgesel Sesler 8.2 333
2007 Belgesel Sesler 7.1 799
2007 Belgesel Sesler 7.4 612
2007 Suç Sesler 4.6 565
2007 Komedi Sesler 6.0 7,930
2007 Komedi Sesler 7.9 1,290
2007 Suç Sesler 8.1 26,293

Kim Bu Jackson Pollock?
2006 Belgesel Sesler 7.1 1,123

30 Rock 1
2006 Komedi Sesler 8.2 102,933
2006 Dram Sesler 7.1 44
2006 Belgesel Sesler 7.7 4,616
2006 Belgesel Sesler 7.4 136

Kafadaki Boşluk
2005 Korku Sesler 4.7 1,766
2005 Dram Sesler 6.6 1,408
2005 Komedi Sesler 6.8 631
2005 Dram Sesler 7.1 2,836
2004 Belgesel Sesler 7.4 219
2003 Müzikal Sesler 3.9 303

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Sesler 7.7 7,125
2002 Dram Sesler 6.6 3,295

Sekreter
2002 Komedi Sesler 7.0 76,705

Çarpışma
2002 Dram Sesler 6.5 63,121
2002 Dram Sesler 6.6 1,715

Hollywoodvari Bir Son
2002 Komedi Sesler 6.6 24,255

Tanıdığım İnsanlar
2002 Suç Sesler 5.5 10,577
2002 Dram Sesler 6.0 2,972
2002 Komedi Sesler 5.9 1,145

Aman Doktor
2001 Komedi Sesler 5.8 10,256

Tenenbaum Ailesi
2001 Komedi Sesler 7.6 243,769

Muson Düğünü
2001 Komedi Sesler 7.4 21,988

Vurgun
2001 Aksiyon Sesler 6.5 30,961

Akrebin Laneti
2001 Komedi Sesler 6.8 35,551

Bazıları Çabuk Bıkar
2001 Komedi Sesler 6.1 22,078
2001 Komedi Sesler 6.0 554
2001 Komedi Sesler 6.6 15,255
2001 Komedi Sesler 5.7 3,320

İnançlı
2001 Dram Sesler 7.2 34,174

Kayıp Ruhlar
2000 Dram Sesler 4.8 10,014
2000 Korku Sesler 6.4 2,951
2000 Dram Sesler 6.1 2,034
2000 Suç Sesler 7.3 4,640

Film Gibi Kasaba
2000 Komedi Sesler 6.8 19,456

Hayvan Fabrikası
2000 Suç Sesler 6.6 11,850
2000 Suç Sesler 8.6 4,045
2000 Biyografi Sesler 5.4 2,158

Tanrının Eseri Şeytanın Parçası
1999 Dram Sesler 7.4 87,663

İç Çamaşırı (1999)
1999 Romantik Sesler 6.6 7,449
1999 Suç Sesler 5.3 2,104
1999 Dram Sesler 7.0 6,589

Siyah ve Beyaz
1999 Suç Sesler 5.0 5,357
1999 Macera Sesler 8.2 1,380
1999 Komedi Sesler 6.4 8,198

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Sesler 7.5 78,861
1999 Dram Sesler 7.2 3,774
1999 Dram Sesler 7.4 6,912
1999 Dram Sesler 6.7 3,102

Çorap Söküğü
1999 Komedi Sesler 4.7 1,023

Gönüllü Rehine
1999 Suç Sesler 6.3 1,296
1999 Belgesel Sesler 7.8 427

Yılan Gözler
1998 Suç Sesler 6.0 70,970

Alacakaranlık
1998 Dram Sesler 6.2 9,344
1998 Korku Sesler 5.0 6,204

Kuyruklu Yalan
1998 Komedi Sesler 5.8 579
1998 Biyografi Sesler 8.1 2,382

Cennete Dönüş
1998 Dram Sesler 6.9 12,805
1998 Komedi Sesler 6.0 6,101
1998 Dram Sesler 6.5 1,319
1998 Komedi Sesler 6.7 11,236

Hırs Oyunu
1998 Dram Sesler 5.1 106
1998 Komedi Sesler 5.9 1,846

Uyanış
1998 Komedi Sesler 6.0 3,624
1998 Dram Sesler 4.2 108
1998 Komedi Sesler 6.5 285
1998 Dram Sesler 6.2 1,458

Vücut Dili
1997 Komedi Sesler 6.4 35,929

Tatlı Kaçamaklar
1997 Komedi Sesler 6.1 3,085

Bir Koca Şart Mı?
1997 Komedi Sesler 5.5 17,774

İspanyol Mahkum
1997 Dram Sesler 7.3 20,363
1997 Komedi Sesler 6.1 1,408
1997 Dram Sesler 6.3 2,940
1997 Dram Sesler 6.7 28,678
1997 Dram Sesler 7.0 13,679
1997 Dram Sesler 7.4 7,889

Karanlık Basarken
1997 Dram Sesler 7.3 1,054
1997 Komedi Sesler 7.7 13,654

Gerçek Sarışın
1997 Komedi Sesler 6.0 3,688

Marvin'in Odası
1996 Dram Sesler 6.7 23,300

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Sesler 6.0 9,275
1996 Biyografi Sesler 6.9 18,073
1996 Komedi Sesler 5.7 38,305

İlk Eşler Kulübü
1996 Komedi Sesler 6.3 38,018

Skandalın Adı Larry Flynt
1996 Biyografi Sesler 7.3 81,399
1996 Komedi Sesler 6.6 1,438

Striptiz
1996 Komedi Sesler 4.4 39,573

Gergin Saatler
1996 Dram Sesler 5.0 285
1996 Belgesel Sesler 7.7 1,500

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Sesler 6.8 16,577

Güzel Kızlar
1996 Dram Sesler 7.2 29,630

Amerikan Sığırı
1996 Dram Sesler 5.7 3,206

Tieta
1996 Komedi Sesler 7.0 856

İşte Aradığım Kız
1996 Komedi Sesler 6.0 15,426

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Sesler 5.4 11,759
1996 Komedi Sesler 4.9 3,638
1996 Komedi Sesler 6.7 1,617
1996 Komedi Sesler 7.2 4,978
1995 Komedi Sesler 5.4 4,979

Para Treni
1995 Aksiyon Sesler 5.6 36,106

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Sesler 7.5 14,752

Mcmullen Kardeşler
1995 Komedi Sesler 6.6 6,953

Ölüm Yolunda
1995 Suç Sesler 7.5 82,201
1995 Dram Sesler 5.6 650
1995 Dram Sesler 7.0 4,221
1995 Komedi Sesler 6.7 5,335
1995 Komedi Sesler 4.5 448
1995 Komedi Sesler 6.6 4,036
1995 Komedi Sesler 6.1 1,979
1995 Suç Sesler 7.0 67,031

Gizli Gerçek
1995 Suç Sesler 6.4 22,184
1995 Komedi Sesler 6.5 4,017
1995 Dram Sesler 7.2 11,069

Tezgahtarlar
1994 Komedi Sesler 7.8 200,114
1994 Komedi Sesler 7.0 5,226

Yasamin içinden
1994 Komedi Sesler 7.4 16,756
1994 Komedi Sesler 5.4 9,330
1994 Komedi Sesler 6.0 1,300
1994 Dram Sesler 5.2 631

Kurt
1994 Dram Sesler 6.2 48,729
1994 Komedi Sesler 6.9 21,912
1994 Dram Sesler 5.6 1,844
1994 Komedi Sesler 6.3 5,626

Günaha Davet
1993 Suç Sesler 7.8 115,063

Gilbert'in Hayalleri
1993 Dram Sesler 7.8 195,665

Carlito'nun Yolu
1993 Suç Sesler 7.9 183,981

İyi Evlat
1993 Dram Sesler 6.4 33,409
1993 Komedi Sesler 7.4 33,670
1993 Suç Sesler 5.3 882
1993 Komedi Sesler 6.0 2,234
1993 Komedi Sesler 5.4 8,292
1993 Dram Sesler 7.2 1,972
1992 Komedi Sesler 8.3 8,509
1992 Dram Sesler 6.3 815

Vegas'ta Balayı
1992 Komedi Sesler 5.8 15,823

Sihirli Öpücük
1992 Komedi Sesler 5.6 7,188
1992 Komedi Sesler 6.1 20,144

Uzak Ufuklar
1992 Macera Sesler 6.6 54,477
1992 Komedi Sesler 6.5 1,591
1992 Dram Sesler 4.4 394
1992 Komedi Sesler 5.5 3,624

Mambo Kralları
1992 Dram Sesler 6.5 4,737
1992 Suç Sesler 6.9 4,681
1992 Dram Sesler 4.9 443
1992 Komedi Sesler 7.1 2,280

Dünyada Bir Gece
1991 Komedi Sesler 7.8 49,287
1991 Komedi Sesler 4.6 2,722

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Sesler 6.7 14,933
1991 Dram Sesler 7.1 192
1991 Aksiyon Sesler 5.9 10,641
1991 Dram Sesler 7.4 14,031
1991 Aksiyon Sesler 4.7 1,418
1991 Dram Sesler 7.5 7,458
1991 Komedi Sesler 5.8 3,408
1991 Komedi Sesler 6.7 27,009
1991 Komedi Sesler 6.5 3,780
1991 Suç Sesler 5.9 529

Şenlik Ateşi
1990 Komedi Sesler 5.5 20,043

Talihin Dönüşü
1990 Biyografi Sesler 7.3 13,061

Kirli ve Güçlü
1990 Dram Sesler 5.4 700

Bay ve Bayan Bridge
1990 Dram Sesler 6.7 2,603

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Sesler 7.3 19,197

Akıl Hocası
1990 Komedi Sesler 6.5 17,414
1990 Suç Sesler 7.0 27,347
1990 Komedi Sesler 6.1 7,751
1990 Suç Sesler 6.4 7,116
1990 Komedi Sesler 5.4 3,873
1990 Komedi Sesler 6.3 17,271

Suçsuz Bir Adam
1989 Aksiyon Sesler 6.4 5,577
1988 Belgesel Sesler 8.5 1,326
1985 Belgesel Sesler 8.1 243
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019