Giriş Kayıt
Vivian Vance

Vivian Vance (70)


Oyuncu

Vivian Roberta Jones, 26 Temmuz 1909 Cherryvale, Kansas, ABD doğumlu oyuncu.

1941 yılının Ağustos ayında Philip Ober ile evlendi. 18 yılın ardından 1959 yılının Nisan ayında boşandılar.

Vivian Vance, 17 Ağustos 1979 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Vivian Roberta Jones
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1909
Ölüm Tarihi: 17 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Cherryvale, Kansas, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 63 Animasyon Oyuncu 8.1 2,225

Büyük Yarış
1965 56 Aksiyon Oyuncu 7.3 14,363
1962 Komedi Oyuncu 8.6 187
1951 42 Dram Oyuncu 7.5 289
1951 Komedi Oyuncu 8.3 20,228
1950 41 Dram Oyuncu 6.9 521
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018