Giriş Kayıt
Edward Staten Vance

Edward Staten Vance (53)


Sanat Bölümü

Edward Staten Vance, 30 Nisan 1945 Minnesota, ABD doğumlu sanat bölümü.

(1988) Amerika Rüyası (1988), (1991) Yeniden Ölmek (1991), (1995) JAG (1995), (1992) The Babe (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Edward Staten Vance, 10 Nisan 1999 tarihinde (53 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1945
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 1999
Doğum Yeri: Minnesota, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 14,914
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 471
1993 48 Komedi Sanat Bölümü 4.9 16,097
1992 47 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 8,514

Yeniden Ölmek
1991 46 Gizem Sanat Bölümü 7.0 24,159

Ford Fairlane
1990 45 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 16,092

Amerika Rüyası
1988 43 Komedi Sanat Bölümü 7.0 144,375
Dizi Altyazıları
American Gods (3,018) This Is Us (2,670) The Blacklist (1,445) The Passage (1,437) Vikings (1,301) Arrow (1,295) Love, Death & Robots (1,212) Supernatural (958) The Big Bang Theory (692) The Flash (629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019